Karşıyaka Başkanı Diniz'den Uyarı

PTT 1'inci Lig’de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan sonra deplasmanda Tavşanlı Linyitspor’a da yenilen Karşıyaka’ya Başkan Fatih Diniz’den uyarı geldi.

Alt sıralardaki Fethiyespor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Adanaspor, Boluspor ve Tekden Denizlispor’un puanla kapattığı haftada aldıkları bu mağlubiyet sonrası düşme hattıyla aralarında 5 puan fark kaldığını hatırlatan Başkan Diniz, "İşin şakası yok. Kalan 10 maçta maksimum puanı alamazsak sıkıntı yaşarız" ifadesini kullandı.

Geçmişte Karşıyaka maçlarında tartışmalı düdükler çalan Hakem Mete Kalkavan’ın henüz 25'inci dakikada Mustafa’ya kırmızı kart göstermesinin ağır bir karar olduğunu söyleyen Başkan Diniz, şöyle konuştu: "Dengemiz bozuldu. Öne geçtik ama sonunu getirmeye enerjimiz yetmedi. Şapkayı önümüze koyup düşünmeliyiz. Biz yükümlülüklerimizi yerine getiriyoruz. Oyuncularımız da işe ciddiyetle sarılmalı. Fethiyespor ve Tekden Denizlispor’u yenerek tekrar çıkışa geçmeliyiz."

YİNE AYNI KABUS

Karşıyaka bu sezon sekizinci kez öne geçtiği bir maçtada puan kaybetti. İlk yarıda skor avantajı yakaladığı Şanlıurfaspor, Tavşalı Linyitspor, Adana Demirspor, Ankaraspor müsabakalarında 1 puanla yetinen Karşıyaka, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Balıkesirspor, Samsunspor’a ise yenildi. Yeşil kırmızılı ekip ayrıca Tavşanlı Linyitspor deplasmanında bu sezon üçüncü kez eski bir futbolcusunun attığı golle yıkıldı.

Daha önce 4-2 kaybedilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanında geçmişte yeşil kırmızılı formayı giyen Can Arat, 2-1 yenilgiyle sonuçlanan Orduspor maçında Ufukhan Bayraktar, son Tavşanlı Linyitspor deplasmanında Özgürcan Özcan’ın golleri Karşıyaka’yı yıktı.