Basketbolda Yamanlar'dan Çifte Zafer

Basketbol’da Liselerde Yamanlar Koleji’nin ardından Ortaokullarda Özel Yamanlar Özyurt Ortaokulu Şampiyon oldu. Okullar arası Yıldız Erkekler Basketbol il birinciliği Halkapınar Spor Salonu’nda yapıldı.

Özel Yamanlar Özyurt Ortaokulu son maçında Özel Çakabey Ortaokulu’nu 54-46 yenerek üst üste 3. defa İzmir Şampiyon oldu. Özel Rota Ortaokulu ikinci, Özel Çakabey Ortaokulu üçüncü oldu. Final maçlarında hiç susmadan takımlarını destekleyen Özel Yamanlar Özyurt Ortaokulu öğrencileri son sayıyla birlikte salonu bayram yerine çevirdi.

Şampiyon Özel Yamanlar Özyurt Ortaokulu Marmaris, 2. Özel Rota Ortaokulu Balıkesir, 3. Özel Çakabey Ortaokulu ise Edirne yapılacak Türkiye Gruplarında İzmir’i temsil edecek. Özel Yamanlar Özyurt Ortaokulu Müdürü Halis Konukbay “Bilimsel alanda kendisini kanıtlamış bir okul olarak sanat ve spora da ciddi destek oluyoruz. Bu şampiyonluklar bizim doğru yolda olduğumuzun ispatı. Bu başarıların çok büyük fedakarlıklarla kazanıldığının bilincindeyiz. Hedefimiz Türkiye Finallerinden şampiyonluk kupasını İzmir’e getirmek.” dedi.