Bucaspor'da Bahadır Selefini İkiye Katladı

Mustafa KÖPRÜLÜ/DHA- Bucaspor’da Kemal Kılıç’ın istifasının ardından takımın başına getirilen Mustafa Bahadır, ""Düşme korkusundan kurtulduk. Beklentiyi karşılamanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Takımı kümede tutmak için göreve geldiğini ve bunu büyük ölçüde başardığını söyleyen Mustafa Bahadır, ligde 14'üncü haftada 13 puanla düşme hattında devraldığı Bucaspor'u yine 14 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlikle 8'inci sıraya taşıdı. Alt yapıdan sonra ilk kez profesyonel takım çalıştıran Mustafa Bahadır, 26 puanla Kemal Kılıç’ın performansını ikiye katladı. Mustafa Bahadır "İlk hedefi tutturduk. Üst üste oynayacağımız Balıkesirspor ve Samsunspor maçları, play off yolunda kaderimizi belirleyecek" diye konuştu.

RİCKETSS SEVİNCİ

Bucaspor'un gol yollarındaki etkili silahlarından Ricketts’ın iyileşmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü. Kasığındaki ağrılar nedeniyle 1461 Trabzon deplasmanında forma giyemeyen Kanadalı forvet oyuncusu, Balıkesirspor maçında sahada olacak. Kulağına 15 dikiş atılan ve kontrol için Almanya’ya giden Nsaliwa ile adalesinde yırtığin tedavisi için Brezilya’ya giden Henrique’nin yarın takıma katılacağı ifade edildi. İki oyuncunun durumu önümüzdeki günlerde netleşecek. Cezalı Recep ve Emre Şahin bu hafta forma giyemeyecek.