Balıkesirspor Karikari'siz...

Coşkun YAMAN/DHA- Balıkesirspor’da Ankaraspor maçının hazırlıkları sürerken, cezalı olan Muhammet ve Aykut'un ardından Karikari'nin de forma giymeyeceği açıklandı.

Sakatlığı nedeniyle  4 haftadır oynamayan Ganalı golcünün ameliyat olacağını açıklayan Profesyonel Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı, "Karikari'de kemik ödemi sorunu vardı. Tam iyileşirken, sakatlığı nüksetti ve daha kötüye gitti. Önümüzdeki günlerde İzmir’de ameliyat olacak. Bu durumda en az 4 maç daha forma giyemeyecek. Ligin son haftalarına yetişmesini umut ediyoruz" dedi.

Bu arada haftalık basın toplantısında konuşan teknik direktör İsmail Ertekin, "Ankaraspor'u yenersek lider olabiliriz ama kaybedersek dünyanın sonu gelmez. Bu bir final değil. Önümüzde 9 maç daha var" ifadesini kullandı.

Sahalarında oynayacakları 5 maçı kazanmalarının şampiyonluk için yetebileceğini bildiren Ertekin, "Makas daraldığı için zirvedeki takımlar inanılmaz iyi mücadele ediyor. Hal böyle olunca da sonuçlar onların lehine dönüşüyor. Bu dönemde daha çok isteyen kazanacak" diye konuştu.