Arkas Spor Zor da Olsa Kazandı

HAKEMLER: Bülent Bozkurt (***), Cihat Küçükboyacı (***)

ARKAS SPOR: Hakkı (**), Yiğit Gülmezoğlu (**), Urnaut (***), Erhan (***), Perrin (***), Schmitt (***), (Hasan (L) ***, Gökhan ***)

ZİRAAT BANKASI: Bojic (***), Cüneyt (**), Serhat (**), Horstink (**), Uğur (**),Nimir Abdel (***) (Murat (L) **, Murathan**, Berkan *, Serkan **, Burak Baturalp **)

SETLER: 25-22, 20-25, 16-25, 25-10, 15-4 SÜRE: 111 dk. (27, 26, 24, 20, 14)

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi’nde Başkent temsilcisi Ziraat Bankası ile İzmir’de karşılaşan Arkas Spor, rakibini 3-2’lik sonuçla geçti.

Maça iyi başlayan ve 25-22’lik sonuçla 1-0 öne geçen Mavi Beyazlılar, ikinci seti 20-25, üçüncü seti ise 16-25 kaybetti. Dördüncü ve final setinde çok rahat oynayan Arkas Spor salondan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı ve normal sezonu 4.sırada bitirmeyi garantiledi.

Play Off’ta ligi 5.sırada bitirecek ekip ile eşleşecek olan Arkas Spor’un rakibi son hafta oynanacak M.M.Piyango-Fenerbahçe Grundig ve Galatasaray FXTCR -İnegöl Belediye maçlarından çıkacak sonuca göre belirlenecek. Mavi beyazlıların rakibi Galatasaray ya da Maliye M.M.Piyango olacak.

CEMRE'Yİ ANDILAR

Arkas Sporlu oyuncular Ziraat Bankası maçı öncesi menenjit virüsü nedeniyle hayatını kaybeden takım arkadaşı Mustafa Ramazanoğlu’nun kızı Cemre için elinde ‘Cemre’mizi kaybettik. O artık bir melek, başımız sağolsun’ yazılı pankart ile çıktı.