Son Gülenler Değişti Hoca Değişmedi

PTT 1. Ligde Karşıyaka ile Denizlispor bu sezon birbirlerini birer kez 90 artı'larda atılan gollerle yenmeyi başardılar. İlkinde Denizlispor, ikincisinde Karşıyaka son saniyede gelen galibiyetin sevincini yaşadı. Ancak bir isim var ki O her iki maçta da gülen taraf oldu.

Sezona sıkıntılı başlayan ve haftalar ilerledikçe alınan kötü sonuçlarla düşme hattına demir atan Tekden Denizlispor takımın teknik sorumluluğuna, camianın yakından tanıdığı ve sevdiği bir isim olan eski oyuncusu Yusuf Şimşek'i getirdi.

3 Kasım 2013 tarihinde DYO Alsancak Stadı'nda Karşıyaka'ya konuk olan Yusuf Şimşek yönetimindeki Denizlispor golsüz eşitlikle biteceği sanılar maçı 90+2'nci dakikada Barış'ın ayağından gelen golle 1-0 kazandı.

Bu gol Karşıyaka için başarısız bir sürecin işareti, Denizlispor içinse kurtuluş yolunda önemli bir adımdı.

Denizlispor ilerleyen haftalarda başarılı sonuçlar alsa da kulüpteki maddi sorunlar Futbol direktörü Ümit Turmuş ve Teknik Sorumlu Yusuf Şimşek'le yolların ayrılmasına neden oldu.

Karşıyaka ise büyük başarılar beklediği ve üç yıllık sözleşme yaptığı Sait Karafırtınalar'ın kredisini devre arasında sıfırladı ve yeni bir teknik adam arayışına girdi. 

Anlaşma sağlanan Ünal Karaman  son anda imza atmaktan vazgeçince, yeşil kırmızılı ekipte direksiyona Yusuf Şimşek geçti.

Derken Karşıyaka 90+2'nci dakika golüyle kaybettiği maçın rövanşı için Denizli Atatürk Stadı'nda 16 Mart 2014'te Denizlispor'un karşısına  çıktığında takımın başındaki isim Yusuf Şimşek'ti.  Karşılıklı gollerle 2-2'ye gelen maçın yine berabere biteceği sanılıyordu. Ta ki yine bir 90+2'nci dakika golüne kadar.

Bu kez son gülen taraf Karşıyaka olmuş, Denizlisporlular yıkılmıştı. Her iki 90+2 golüne sevinen bir tek isim vardı: Yusuf Şimşek...