KafKafCell Hizmete Girdi

 

Taraftar hatlarıyla dünyada ve Türkiye’de bir ilke imza atarak spor kulüplerine yeni bir gelir modeli yaratan Türkiye’nin en yenilikçi operatörü Avea, Karşıyaka Spor Kulübü ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında  “KafKafCell” mağazasını Karşıyaka çarşısında açtı.

  

Açılış törenine, Kulüp Başkanı M. Fatih Diniz ve KSK Yönetim Kurulu Üyeleri ile futbol takımı Teknik Sorumlusu Yusuf Şimşek, futbol takımından Ars, Burak ve Can Erdem, basketbolcular İnanç, Cevat, Yunus ve Egemen, voleybol takımından Gizem Nur Saka ve Burcu ile çok sayıda taraftar ve Karşıyakalı katıldı.

 

 Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Balcı:

“2012 yılı içerisinde oluşturduğumuz KafKafCell taraftar hattı sayesinde, Karşıyaka Spor Kulübü taraftarı birçok ayrıcalığa sahip oldu. Şimdi de işbirliğimizi bir adım daha ileriye taşıyarak İzmir’deki ilk Avea & KafKafCell mağazasını açıyoruz. İstanbul’da Bağdat Caddesi’nde açtığımız Avea & Fenercell mağazasından sonra, Türkiye’de bu konseptte açılan ikinci taraftar mağazası olma özelliğini taşıyan mağazamızda taraftarlar, Karşıyaka’nın tüm lisanslı ürünlerinin yanı sıra GSM ihtiyaçlarını karşılayacak ürünleri de bulabilecekler”

 

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı M. Fatih Diniz:

“Avea işbirliğiyle 2012 yılında hayata geçirdiğimiz KafKafCell taraftar hatları projesi kapsamında, kulübümüz için sürekli bir gelir modeline sahip olmuştuk. Avea ile bu modele bir yenisini daha ekledik. Artık, Karşıyaka sevgisini paylaşabileceğimiz, takımımıza ek gelir yaratacak yeni bir kanalımız daha oluştu. Bu noktada tüm Karşıyaka taraftarlarını KafKafCell’i desteklemeye çağırıyoruz”

 

Türk futbolunun 2002’den bu yana kesintisiz sponsoru ve taraftar hatlarının mimarı Avea, Karşıyaka Spor Kulübü taraftar hatları projesi "KafKafCell" markası işbirliğiyle ilk mağazasını 21 Mart’ta, İzmir’deKarşıyakalı taraftarların hizmetine sundu.

 

Karşıyaka Spor Kulübü; taraftarlarının ihtiyaçlarına yönelik olarak çok avantajlı tarifelerin yanısıra, kulübün lisanslı ürünlerinin de satışa sunulacağı “Avea&KafKafCell” mağazasıyla, taraftarla kurulan birlikteliği daha da etkin kılacak yepyeni bir platforma daha kavuştu.

 

Geniş bir katılımın olduğu açılışa, Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Balcı ve Karşıyaka Kulüp Başkanı M. Fatih Diniz’in yanısıra KSK Yönetim Kurulu Üyeleri, Karşıyaka futbol takımı Teknik Sorumlusu Yusuf Şimşek, futbol takımından Ars, Burak ve Can Erdem, basketbolcular İnanç, Cevat, Yunus ve Egemen, voleybol takımından Gizem Nur Saka ve Burcu ile çok sayıda taraftar ve Karşıyakalı katıldı. Açılışa katılan taraftarlar, düzenlenen etkinliklerde sürpriz hediyeler kazanırken, aynı zamanda da Karşıyakalı oyunculardan imza alıp bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Hüseyin Balcı: “Avea&KafKafCell mağazası, Türkiye’de bu konseptte açılan ikinci mağaza”

Takım ve taraftarlık ruhunu teknoloji ile birleştirerek dünyada bir ilke imza atan bu konsepti İzmir’e taşımanın mutluluğunu taşıdıklarını dile getiren Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Balcı; bu yeni mağaza konseptinin kulüplere ek gelir sağlayacağı noktasının da altını çizdi.  Balcı, konu hakkındaki görüşlerini şöyle dile getirdi:

 

“Türkiye’nin en büyük ve en köklü futbol kulüpleriyle pek çok işbirliğine imza attık. Bu ortak adımlar, taraftar ile kulüpler arasında daha büyük bir sinerji sağlanmasına katkıda bulunan yeni işbirliklerini de doğurdu. Bu işbirliklerinden biri de Karşıyaka Spor Kulübü ile birlikte hayata geçirdiğimiz KafKafCell taraftar hattı projesiydi. 2012 yılı içerisinde oluşturduğumuz KafKafCell markası sayesinde, Karşıyaka Spor Kulübü taraftarı, avantajlı tarifelerle iletişim kurma, futbolcularla tanışma ve özel imza günlerine katılabilme gibi birçok ayrıcalığa sahip olurken, Karşıyaka Spor Kulübü de bu işbirliğinden ek gelir elde etti.

 

Şimdi de KafKafCell taraftar hatlarıyla başlayan işbirliğimizi bir adım daha ileriye taşıyarak İzmir’deki ilkAvea&KafKafCell mağazasını açıyoruz. İstanbul’da Bağdat Caddesi’nde açtığımız Avea&Fenercell mağazasından sonra, Türkiye’de bu konseptte açılan ikinci taraftar mağazası olma özelliğini taşıyan mağazamızda taraftarlar, Karşıyaka’nın tüm lisanslı ürünlerinin yanı sıra GSM ihtiyaçlarını karşılayacak ürünleri de bulabilecekler.”

 

Karşıyaka Spor Kulübü başkanı M. Fatih Diniz ise, kendi alanında Türkiye’de ikinci, İzmir’de ise bir ilk olanAvea&KafKafCell mağazasını şöyle değerlendirdi:“Avea işbirliğiyle geçtiğimiz yıl hayata geçirdiğimiz KafKafCell taraftar hatları projesi kapsamında, kulübümüz için sürekli bir gelir modeline sahip olmuştuk. Avea ile bu modele bir yenisini daha ekledik.  Artık, Karşıyaka sevgisini paylaşabileceğimiz, takımımıza ek gelir yaratacak yeni bir kanalımız daha oluştu. Bu noktada, tüm Karşıyaka taraftarlarını KafKafCell’i desteklemeye çağırıyoruz”