Çalkaya'yı Duygulandıran Miting

Yerel seçimlere bir hafta kala Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, sokak toplantılarına hız verdi. İlçenin farklı bölgelerinde sokak toplantıları yapan Çalkaya, gecenin ilerleyen saatlerine rağmen Meşale Sitesi’nde bekleyen yüzlerce kişiyi görünce duygulandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Balçova Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Çalkaya seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandırdı. Sokak toplantıları yaparak vatandaşlarla bir araya gelen Çalkaya, görevdeyken yaptığı hizmetleri anlatarak yeni dönemde yapacağı hizmetler hakkında da bilgi veriyor. Her gün ilçenin birkaç bölesinde vatandaşlarla buluşan Mehmet Ali Çalkaya gösterilen ilgi karşısında da memnuniyetini ifade ediyor.

Balçova Halkı’nı kimsenin kandıramayacağını ifade eden Mehmet Ali Çalkaya “Balçovalı kimin yalan söylediğini kimin kendisine hizmet etmek istediğini çok iyi bilir. Benim Balçova Halkı ile olan gönül bağımı kimse bir ay da hazırladığı korsan afişlerle koparamaz” diye konuştu.

Dün akşam dört ayrı sokak toplantısına katılan Başkan Çalkaya’nın son durağı ise ilçenin en uç bölgesinde bulunan Meşale Öğretmenler Sitesi oldu. Programın yoğunluğundan dolayı toplantıya 1 saat geç giden Çalkaya karşısında 7’den 70’e yüzlrce kişiyi görünce duygulu anlar yaşadı. Kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Mehmet Ali Çalkaya “Be on yıldır sizlere eşit hizmet vermek için çalışıyorum. Hiç kimseyi bir diğerinden farklı görmedim. Kenti yönetirken kimseye iltimas sağlamadım. Hepinizin çocuğunu kendi çocuğumdan ayırt etmedim. Şimdi sizleri bu soğukta burada görünce doğru yolda olduğumu bir kez daha anladım” diye konuştu.

Mahalle halkı da Başkan Çalkaya’nın konuşmasını sık sık “bizi seveni biz de severiz” diye tempo tutarak keserek sevgi gösterisinde bulundu.