Hamzaoğlu: Beşiktaş Yerimizi Bildirdi

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu 3-0 kaybettikleri Beşiktaş maçında hiçbir şey yapamadıklarını dile getirdi. Hamzaoğlu,"Maalesef birkaç haftadır yeniliyorduk. Ama en azından iyi futbol oynuyorduk. Son haftalarda iyi futbolumuzdan eser de yok. UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hayalimiz gerçekleri görmemizi engelledi. Ama bu tür sonuçlar gerçeklerimizi bildiriyor. Beşiktaş da aynı şeyi yaptı. İyi futbolla bizim yerimizin ne olması gerektiğini bildirdi. Kendimizi çok iyi şekilde analiz edip oyun anlayışımızı bir an önce yakalamamız lazım. En azından ligin son haftalarında yenilsek bile iyi futbol oynamamız gerekiyor" dedi.

Akhisar Belediyesporlu futbolcu İbrahima Sonko, rakipleri karşısında inanç eksikliği yaşadıklarını ifade ederek, "Maçı kazanamayacağımızı düşünüyorduk. Hiçbir şekilde, mücadelemizi yansıtmadık. Kötü futbol oynadık. Hocamızı hayal kırıklığına uğrattık. Bize inanan bir teknik direktörümüz var. Kötü puanlar kaybettik. Daha fazla puan kaybına tahammülümüz yok" diye konuştu.

Wato Kuate ise yeterince iyi oynamadıklarını vurgulayarak, "Sahada takım ruhunu ortaya koyamadık. Savaşmadık. Bu da kaybetmemize neden oldu. Kötü durumdayız. Umuyorum ki hocamızın önderliğinde sorunları bertaraf edip bundan sonraki maçları kazanacağız" dedi.