Kılıç, beraberlik düşünmüyor

Ulaş Sağ/DHA

Göztepe, pazar günü saat 18.00’de sahasında Tavşanlı Linyitspor'la kümede kalma mücadelesine çıkacak. Sarı kırmızılılar bu müsabakadan 1 puan aldığı takdirde ligde kalmış olacak ve rakibi küme düşecek.

 Teknik direktör Kemal Kılıç, Tavşanlı Linyitspor önünde beraberliğin kendilerine yaramasına rağmen, galibiyet için mücadelece edeceklerini söyleydi.
Kılıç, "Futbol oyununun da doksan dakika olduğunu unutmayacağız. Son dakikalarda çok gol bulmamız ve sık sık skoru değiştirmemiz önemli. En kritik puanları final dakikalarında bulduğu gollerle alan takımım ve bizi her koşulda destekleyen taraftarlarımız bu gerçeği unutmamalı. Pazar akşamı son düdük çalana kadar, sahadaki 11 futbolcu, yedek kulübesi ve tribünler tek yürek olmalı" dedi.

SON DAKİKALAR DA OLMASA...

Göztepe, bu sezon kazandığı 10 karşılaşmada 19 kez fileleri havalandırırken, altın değerinde 9 puanın alındığı üç karşılaşmada galibiyetler, son dakika golleriyle geldi.

Göztepe, hanesine ilk kez üç puan yazdırdığı ilk yarıdaki Çaykur Rizespor maçının 87'inci dakikasında Halil’le 1-0'lık galibiyete ulaştı. Unutulmazlar arasına giren Karşıyaka derbisinde Şaban, 89'uncu dakikada kendisinin ikinci golünü atıp, 3-2’lik zaferi damgaladı.

İzmir ekibinin Manisaspor’u 1-0 yendiği müsabakada ise Paulinho, 90+4'üncü dakikada tabelayı değiştirdi. Tavşanlı Linyitspor önünde beraberliğin kendilerine yaramasına rağmen, galibiyet için mücadelece edeceklerini söyleyen teknik direktör Kemal Kılıç, "Futbol oyununun da doksan dakika olduğunu unutmayacağız. Son dakikalarda çok gol bulmamız ve sık sık skoru değiştirmemiz önemli. En kritik puanları final dakikalarında bulduğu gollerle alan takımım ve bizi her koşulda destekleyen taraftarlarımız bu gerçeği unutmamalı. Pazar akşamı son düdük çalana kadar, sahadaki 11 futbolcu, yedek kulübesi ve tribünler tek yürek olmalı" dedi.