Göztepe'de Suat Kaya'nın Gelişi Tuncay'a Yaradı

Ergin KARATAŞ/DHA- Göztepe’nin geçen sezon 16 yaşındayken Çorumspor’dan transfer ettiği, bugüne dek tek bir maçta dahi şans bulamayan Tuncay, yeni teknik direktör Suat Kaya'nın göreve gelişinin henüz ikinci haftasında ilk 11’de oynama fırsatı buldu.

Gümüşhanespor deplasmanında cezalı olan Cihan’ın yokluğunda Alper veya Hasan Türk gibi daha deneyimli iki isim varken formayı 17’lik Tuncay’a teslim eden Suat Kaya, takımına, "İsim değil, performans önemli" mesaajını verdi.

90 dakika sahada kalan Tuncay da performansıyla teknik heyeti yanıltmadı. Bu arada Gümüşhane'den dönüşlerinde sıkıntı çektikleri için oyuncularına 2 gün izin veren Suat Kaya, genç oyuncusu Tuncay’ın performansının örnek olması gerektiğini söyledi, "Formayı çalışıp hak eden giyer, sezon sonunda da takımda hak eden kalır" dedi.

Son 6 haftada yarıştaki rakiplerinin birbirleriyle oynayacağını hatırlatan Suat Kaya, "Takibi bırakmayacağız” diye konuştu. İç sahadaki Sarıyer maçında yapılan tezahürat nedeniyle 32 bin TL ceza alıp seyircisiz oynama sınırına gelen Göztepe’de yönetim, taraftarıyla toplantı yapacak.