Ege Üniversitesinde Ünlüler Geçidi

3’ncü Ege Üniversitesi Medya Ödülleri düzenlenen törenle sahipleri buldu. Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar-MÖTBE Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle, yılın en iyisi seçilen sanatçı, televizyoncu ve gazetecilere ödülleri verildi.

Ödül almaya hak kazanan ünlüler, 121 bin 265 kişinin oyuyla belirlendi. Medya ödüllerinde 18 farklı kategori yer aldı. Değerlendirilen oylar sonucunda Güneşi Beklerken televizyon dizisinden Kerem Bürsin En İyi Erkek Oyuncu, Hande Doğandemir En İyi Kadın Oyuncu dalında ödül alırken, Güneşi Beklerken ise En İyi Dizi ödülüne de layık görüldü.

Murat Boz En İyi Erkek Sanatçı, Demet Akalın En İyi Kadın Sanatçı, Emir’in seslendirdiği Tutuşmayan Kalmasın En İyi Şarkı, Erdem Kınay- Proje 2 ile En İyi Albüm, İrem Derici Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı ile En İyi Single olarak seçildi. Mabel Matiz, En İyi Çıkış Yapan Sanatçı, Fatih Portakal En İyi Haber Spikeri, Aykırı Sorular (CNN Türk) En İyi Tartışma Programı, Beyaz Show (Kanal D) En İyi Talk Show Programı, Magazin D (Kanal D) En İyi Magazin Programı, Matrax (Show Radyo) En İyi Radyo Programı, Anlatacaklarım Var (Tv8) En İyi Kültür Sanat Programı, Stadyum - (TRT1) En İyi Spor Programı, Ben Bilmem Eşim Bilir En İyi Yarışma Programı, müzik grubu Model ise En İyi Grup ödülünü aldı.

Ünlü tiyatrocu Haldun Dormen ile TRT’de uzun yıllar yapımcılık görevinde bulunan Tülay İlter’e yaşam boyu onur ödülü verildi.

Ödül töreninde, Yetenek Sizsiniz adlı yarışma programının finalistlerinden Moonstar Dans Topluluğu sergiledikleri performanslarıyla büyük beğeni toplandı. Salonun arka bölümünde yer alan onlarca dansçı da performansa katıldı. Törene ünlü isimlerin yanı sıra üniversite öğrencileri, öğretim üyeleri ve davetliler katıldı.