Altay'ın Kurtarıcısı Küçükşahal

Mustafa KÖPRÜLÜ/DHA- İkinici Lig Kırmızı Grup’ta şampiyon adaylarından Alanyaspor’u 2-0 yenerek Altınordu’ya PTT 1'inci Ligi yolunu açan Altay’ın 4 hafta önce başına getirilen teknik direktör Bekir Küçükşahal, siyah beyazlı ekibi kurtardı.

Bekir Küçükşahal yönetiminde İzmir’de oynadığı iki maçı da kazanan siyah beyazlı ekip iki basamak tırmanıp 11’inci sıraya yerleşti.

Saha kenarındaki heyecanı ve sempatik tavırlarıyla tribünlerin sevgisini kazanan tecrübeli teknik adam, Alanya maçı sonrası oluşan sevgi yumağına da ortak oldu.

Altay’ın kazandığı penaltı vuruşunun ardından, “Atışı kullanmaya az kalsın ben gidecektim” diyerek yaşadığı heyecanı dile getiren Küçükşahal, şunları söyledi:

"Taktik verirken bazen kendimi fazla kaptırıyorum. Ancak futbolcularla o anı yaşamam gerekiyor. Oyunculara hafta boyunca özgüven aşıladık. Onlardan kalitelerini göstermelerini istedik. Altay’ın büyüklüğünü müthiş bir oyunla gösterdik. Tek bilek, tek yürek olduğumuzu kanıtladık. Artık bu maç geride kaldı. Şimdi Bozüyük sınavına odaklanacağız."