Kaf Kaf'ta Futbolculara Övgü

Ergin KARATAŞ/DHA- Karşıyaka Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, 1461 Trabzon deplasmanında 65 dakika 10 kişi mücadele edip, yenik duruma düştükten sonra beraberliği yakalayan oyuncularına övgü yağdırdı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından sonra tedbirli olarak disiplin kuruluna sevkedildiği için sahaya giremeyen ve müsabakayı naklen yayın aracından takip eden Yusuf Şimşek, "Altın gibi puan aldık. Oyuncularım can derdindeki rakip karşısında iki kişilik mücadele etti. Takımı henüz 25. dakikada eksik bırakan Rıdvan’a ise ceza gelecek" dedi.

Karşıyaka, ligde son 4 haftaya 40 puanla düşme hattının 8 puan üzerinde, dokuzuncu sırada girerken Yusuf Şimşek, "Artık hiçbir şekilde düşme riskimiz yok. Arada çok takım var ve rakipler birbirleriyle karşılaşacak. Altımızda yer alan Tekden Denizlispor, Adanaspor ve Adana Demirspor’un birer maç fazlası var. Bundan sonra aşağılara bakmayacağız. Hedefimiz kalan maçları kazanarak ligi 8’inci sırada tamamlamak" diye konuştu.

DAVET ETTİLER

Karşıyaka yönetimi, Balıkesirsporlu taraftarları pazar günü oynanacak derbiye davet etti. Balıkesir İl Spor Güvenlik Kurulu’nun ilk yarıdaki maça Karşıyaka seyircisinin alınmasını yasakladığını, buna rağmen Balıkesirsporluların kendilerine kapıları açtığını ve iki takım taraftarının maçı yan yana izlediğini hatırlatan Kulüp Başkanı Fatih Diniz, “Bizim açımızdan hiçbir sakınca yok. Emniyet açısından da sorun olacağını sanmıyorum. Balıkesirsporlu taraftarı İzmir’e davet ediyoruz" diye konuştu.