İzmirli İşadamlarının Altınordu Merakı

Altınordu'yu 2 yılda Türkiye’nin futbol gündemine oturtan Seyit Mehmet Özkan, Yeni Sinerji Enstitüsü’nün konuğu oldu. EBSO VIP Salonu’ndaki zirveye Samim Sivri, Uğur Yüce, Ali Nail Kubalı, Ahmet Tükel, Moris Bencuya, Yılmaz Temizocak, Sıtkı Şükürer, Uğur Belger, Temel Aycan Şen, Engin Baraz, Turhan Acathay, Gülgün Ünal, Fazilet Vardar Sükan ve Deniz Sipahi katıldı.

Başkan Samim Sivri, 7 yıldır her ay yapılan toplantıda ilk kez futbol dünyasından bir ismi konuk ettiklerini vurgulayarak “Türk futbolu ve İzmir için önemli tesis ve altyapı hamleleri yapan Özkan’ı misafir ederek her şeyi ilk ağızdan dinledik. Son derece heyecanlı ve istekli, tüm planlarını yapmış ve kararlı bir isimle bir araya gelmek bizleri mutlu etti. Bu gelişmeleri çok önemsiyor ve örneklerin çoğalmasını diliyoruz” dedi.

Konuşmasında üretimin önemine dikkat çeken Altınordu Futbol Sosyal Girişim Başkanı Özkan, “Çocuklar geleceğimiz sloganıyla yola çıktık. Arkamıza bakmadan üretime devam ediyoruz. Süper Lig’de görev alacak çocuklarımızı daha şimdiden bünyemizde yetiştiriyoruz. Selçuk Belevi’ndeki stat projemiz için Avrupa Birliği fonlarından yararlanmayı düşünüyoruz. Altınordu sadece futbolda değil, sosyal hayatta da tüm sorumluluk projelerinde var olmayı sürdürecek. Ben bu armanın yedieminiyim. Bana Altınordu’yu anlatma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Altınordu da İzmir futboluna tıpkı sizin gibi sinerji vermeyi sürdürecek” diye konuştu.