Manisaspor'da 6'ncılık Hesapları

PTT 1'inci Lig’de önce ilk 2 iddiasını yitiren ardından play off hattından uzaklaşan Manisaspor'un, son iki haftada toparlandı ve yeniden 6'ncılık hesapları yapmaya başladı. Puan cetvelinde 6’ncı sıradaki Mersin İdmanyurdu’nu geçebileceklerini düşünen Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, 1461 Trabzon maçını kazanıp ilk adımı atmak istediklerini belirtti.

Özdeş, "Mersin’in fikstürü çok zor. Biz, sırasıyla 1461 Trabzon ile evimizde, Balıkesirspor ile deplasmanda, Samsunspor ile sahamızda ve deplasmanda karşılaşacağımız Bucaspor maçlarından 12, hatta 10 puan bile çıkarırsak, ilk 6 içinde yer alırız" dedi.

Geçen hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında alınan galibiyetle moral bulan siyah beyazlı ekip, dün neşeli bir antrenman yaptı. İdmanın son bölümünde Volkan Babacan ve Causic’in seçtiği takımlar arasında baklavasına oynanan maçı Volkan’ın takımı 5-4 kazandı.

Sakat olan İsmail, Kenan ve Barbaros’un katılmadığı idmanda Bülent Cevahir ile Perovic düz koşu yaptı. Antrenmanda sakatlanan Gökdeniz ise çalışmayı yarıda bıraktı.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA (DHA)