Hagi İzmir'e Geliyor

Medyaspor- Altınordu, 18-20 Nisan tarihlerinde düzenleyeceği 2. Uluslararası U12 Cup’ta, Galatasaray’ın efsane oyuncusu Gheorghe Hagi’yi de konuk edecek.

Altınordu Sportif Etkinlikler Yöneticisi Gökhan Göktürk, Oyuncu İzleme Bölümü’nden Direktör Serhat Pekmezci ile Orhan Yüksel ve Alp Özar, önceki gün Romanya’ya giderek, U12 Cup’ta mücadele edecek olan Hagi Futbol Akademisi’ni ziyaret edip, “Karpatların Maradonası” unvanlı Hagi ile bir araya geldiler. Akademi tesislerini inceleyen ve bilgiler alan Altınordu ekibi, kırmızı-lacivertli kulübün organizasyona hakkında da bilgiler aktardılar. Altınordu’nun organizasyon yapısı ve hedeflerini anlatan kataloğu inceleyen efsane oyuncu, Uluslararası U12 Cup’a bizzat gelme kararı verdi.

Altınordu ile Hagi Futbol Akademi arasındaki karşılıklı bilgi alış verişine önem verdiğini belirten Hagi, “Altınordu’yu uzun süredir yakından takip ediyorum. Doğru ve planlı işler yapılıyor. Bir çok ortak noktamız var” dedi. Real Madridli Raul Gonzales ve Teknik Direktör Mircea Lucescu gibi Altınordu şapkasıyla objektiflere poz veren Hagi’ye, 10 numaralı Altınordu forması hediye edildi.

Hagi, 17 Nisan’da İzmir’de olacak, ilk gün maçlarını izleyip ve Başkan Seyit Mehmet Özkan ile bir araya gelecek.

Altınordu’nun bu yıl ikincisini düzenlediği Uluslararası U12 Cup’ta Altınordu, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’un yanı sıra Brezilya’dan Fut Talentos, Almanya’dan Hoffenheim ve Fortuna Dusseldorf, Hollanda’dan Twente, Danimarka’dan Brondby, Romanya’dan Hagi Futbol Akademi ekipleri mücadele edecek.