Göztepe 3 Puana 3 Fire Verdi

Aydınspor 1923 maçını kazanan Göztepe’de oyundan çıktıktan sonra kırmızı kart gören Halil’in yanı sıra galibiyet golünü atan Hasan Türk ve Samet de cezalı duruma düştü.

Sakatlanan Tuncay ve Halil’in durumları MR’ları çekildikten sonra belli olacak. Göztepe'nin cezası nedeniyle bu hafta Kırklarelispor’la yalnız kadın ve çocuk taraftarları önünde oynayacak.

SUAT KAYA TAM İSABET

Göztepe, bu sezonki 4'üncü teknik direktörü olan Suat Kaya ile hedefi 12’den vurdu. Aydınspor 1923’ü deplasmanda 2-1 mağlup eden sarı kırmızılı ekip, Suat Kaya yönetiminde ilk kez peş peşe üç maç kazandı.

 Sezona Erhan Altın’la başlayan Göztepe, ikinci haftada takımı devralan Özgür Zengin’le devreyi tamamladı. Devre arasında işbaşı yapan Zafer Turan 7 hafta dayanabildi. Turan’dan sonra antrenör Tacettin Bakacak’a 2 hafta şans veren Başkan Hüseyin Altınbaş, son tercih olarak Suat Kaya’yı seçti.

Kaya yönetimindeki ilk maçta Sarıyer’le golsüz berabere kalan Göztepe ardından Gümüşhanespor’u 1-0, Tokatspor’u 2-0 ve Aydınspor 1923’ü 2-1 yendi. Gümüşhane ve Aydın deplasmanlarında galibiyet golünü uzatma dakikalarında atan sarı kırmızılı ekip son 4 haftada lider Giresunspor’un 6 puan gerisinde girerek şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Son düdüğe kadar mücadeleye devam edeceklerini belirten Suat Kaya, "Galibiyetlere birer gün sevinip geride bıraktık. Henüz birşey kazanmadık" dedi.