İzmir İnönü Lisesi Mezunları Hasret Giderdi

İzmir İnönü lisesi mezunları ve öğretmenleri derneği tarafından düzenlenen bahara merhaba yemeğinde bir araya gelen İzmir İnönü lisesi mezunları ile okulda görev yapmış öğretmenleri hem okullarının eğitim ve öğretime başlamasının 40 yılını kutladılar hem de bahara merhaba dediler.

Her biri kendi alanlarında son derece başarılı meslek sahibi olan eski mezunlar gecede adeta okul yıllarına dönüp o yıllardaki yaramaz çocuklar gibi çok keyifli ve neşeli bir gece geçirdiler. Neşeli müzikler eşliğinde gece boyunca yerlerinde oturmadılar.

Dernek kurucu üyesi ve Başkanı olan eski mezunlardan Hakan Güvener konuşmasında kısaca dernek geçmişi ve yapılan faaliyetler konusunda bilgi verdi.

Güvener “Halen okulda eğitim gören öğrencilerine destek olmak ve eski öğrencileri bir araya getirmek için kurulan dernek bu güne çeşitli sosyal faaliyetlerde bulunmak için bir araya geldiklerini, okulda eğitim ve öğrenim gören gençlere meslek seçimlerinde yardımcı olmak için, meslek tanıtım günleri, ekonomik desteğe ihtiyacı olan gençlere burs, eski mezunlara kep töreni düzenlenmesi gibi bir çok faaliyeti gerçekleştirdik “dedi.

 Mezunlar en kısa zamanda tekrar bir araya gelmek üzere ayrıldılar.