İzmir'de Gripin Rüzgarı

Seda Anık-Anıl Duran İZMİR(Ege Ajans)-

Müzik, spor gibi aktivitelerle üniversiteli öğrencilerin ayağına giden, Türkiye’nin en büyük gençlik festivallerinden olan Koç Fest’in ilk durağı İzmir oldu.

Ege Üniversitesi’nde öğrencilerle buluşan Koç Fest’in ilk konserini rock müziğin önemli gruplarından olan Gripin gerçekleştirdi. Koç Fest kapsamında Ege Üniversitesi’nde muhteşem bir konser gerçekleşti.

Türkiye’de rock müziğin önemli gruplarından Gripin’in gerçekleştirdiği konseri binlerce öğrenci büyük bir coşkuyla izledi. “Beş”, “Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar”, “Durma Yağmur Durma” gibi sevilen şarkılarını art arda seslendiren gruba binlerce öğrenci hep bir ağızdan eşlik etti. İzmir’e özel olarak hitap ettiği “Aşk Nerden Nereye” şarkısı ise öğrencilerden büyük alkış aldı.

GRİPİN’DEN ÖĞRENCİYLE DÜET

Gripin, konser sırasında Ege Üniversitesi öğrencilerine büyük bir sürpriz yaptı. Koç Fest kapsamında Ege Üniversitesi’nde gün boyu gerçekleşen etkinlikler arasında yer alan kareoke yarışmasında birinci olan Ege Üniversitesi öğrencilerinden Batuhan’ı sahneye davet eden Gripin, “Komşu Kızı” adlı şarkısıyla başarılı bir düet gerçekleştirdi.