Göztepe'de Şaban sürprizi

PTT Birinci Lig'de sezonun en kritik maçlarından biri pazar günü Atatürk Stadı'nda Göztepe ile Tavşanlı Linyitspor arasında yapılacak.Müsabaka sonunda iki takımdan biri küme düşecek.

Maç berabere biterse Tavşanlı Linyitspor, iki taraftan birinin galibiyetiyle sonuçlanırsa da kaybeden takım lige veda etmiş olacak. Böylesine kritik bir maç öncesi, sol alt adalesindeki yırtık nedeniyle 4 haftadır takımdaki yerini alamayan Şaban, Tavşanlı Linyitspor maçında sakat sakat görev yapmaya hazırlanıyor. Daha önce sezonu kapattı denilen Şaban, uzun bir aradan sonra dün ilk kez takımla antrenmana çıktı. Golcü futbolcu, "Normalde 1 hafta daha tedavi olmam gerekiyor ama teknik kadro uygun görürse bu maçta oynamak istiyorum" dedi.

Şaban’la ilgili kararını maç günü vermesi beklenen teknik direktör Kemal Kılıç, kim oynarsa oynasın, kazanıp ligde kalacaklarını belirtirken şöyle dedi:

"Yenilgi dışında her skor bize yarıyor. Ancak kurtuluşumuzu galip gelerek ilan etmek istiyoruz. Bunun için öncelikle ayaklarımız yere sağlam basmalı. Skor ne olursa olsun panik yapmadan organize bir şekilde oynamalıyız."

Maçı FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus yönetecek, yardımcılıklarını Serkan Ok ile Aleks Taşçıoğlu yapacak.