Karşıyaka-Bucaspor Maçının Saati Değişti

PTT 1'inci Lig’de cumartesi günü Karşıyaka ve Bucaspor arasında oynanacak maçın saati değişti. Futbol Federasyonu, Karşıyaka’nın cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların izleyebileceği müsabakanın başlama saatini yeşil kırmızılı kulübün talebi üzerine 19.00’dan 15.30’a aldı.

İl Spor Güvenlik Kurulu’nun kararı nediniyle Buca’daki ilk maça seyirci götüremeyen Karşıyaka, bu haftaki derbiyi izlemek isteyen Bucasporlu kadın ve çocuklara kapıları açtı. Bucalılar için 150 adet elektronik bilet hazırlanacak.

Kadın ve çocuklar derbiye bedelsiz elektronik biletle girecek.

BİCİK GİTMEK İSTİYOR

 

Karşıyaka'ya bu sezon en büyük katkıyı veren isimlerin başında gelen Çek kaleci David Bicik, sözleşmesi devam etmesine rağmen yönetimden affını istedi.

Kayınpederinin rahatsızlığı yüzünden büyük zorluklar çeken eşine destek olmak için ülkesine dönmek zorunda olduğunu bildiren tecrübeli file bekçisi, "Burada gerçekten çok mutluyum ancak aklım sürekli ailemde. Sezon sonunda Çek Cumhuriyeti’ne dönmek istiyorum" dedi.

Devre arasında da ayrılması gündeme gelen Bicik’e anlayış gösteren yönetim, Çek file bekçisini kararında serbest bıraktı. Sezon başında Mersin İdmanyurdu’ndan alınan Bicik, 33 maçta 46 gol yerken kritik kurtarışlarıyla Karşıyaka'ya hayat verdi.

Usta eldiven son olarak Balıkesirspor maçında takımı 10 kişi kalmışken kurtardığı penaltıyla oyunun kaderini değiştirdi. Yeşil kırmızılı ekibin diğer yabancıları Ars ve Ofoedu ise kalmak istiyor.