Kale Direğinde Son Bulan Hayat

İzmir'in Torbalı İlçesi’nde hurda toplayan ve eşinden bir süredir ayrı yaşadığı için bunalımda olan 31 yaşındaki Hasan Ali Uzunkol, kendini futbol sahasındaki kale direğine kayışla asarak yaşamına son verdi.

Uzunkol’un yakınları ise eşiyle görüşmesini engellediğini ileri sürdükleri kayınvalisinin evini ateşe verdi. İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangında evde hasar oluştu.

Olay, ilçeye Çaybaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Eşiyle 10 gündür ayrı yaşayan ve iddiaya göre tekrar biraraya gelme teklifleri reddedilen Hasan Ali Uzunkol, bunalıma girdi. Uzunkol, bugün futbol sahasındaki kale direğine at arabasının kayışı ile kendini astı.

Direkte asılı Uzunkol’u görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polisin kontrolünde, Uzunkol’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Uzunkol’un cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Çaybaşı Mezarlığı’nda defnedildi. 4’üncü evliliği olan Hasan Ali Uzunkol’un eşiyle 6 ay birlikte yaşadığı, 20 gün önce resmi nikahla evlendiği, 10 gün önce de aralarındaki problemler nedeniyle ayrı yaşamaya başladığı öğrenildi. Uzunkol’un hurda toplayarak geçimini sağladığı belirtildi.

KAYINVALİDESİNİN EVİNİ YAKTILAR

Hasan Ali Uzunkol’un intihardan kısa bir süre önce kayınvalidesinin yanına gittiği ve görüşmesi engellenince intihar edeceğini söyleyerek buradan ayrıldığı ileri sürüldü. Bunu öğrenen yakınları bugün öğlen, Uzunkol’un kayınvalidesinin evini ateşe verdi. Ölen ya da yaralanan kimsenin bulunmadığı yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Polis çevrede güvenlik önlemi aldı, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.