Altay'ın Yeni Başkan Adayından Çarpıcı Sözler

Altay'ın yeni başkan adayı işadamı Murat Bora Dülger, "Altay Aşkına Herkes Ayağa" sloganıyla yaptığı tanıtım toplantısında, 100 yıllık bir markayı hak ettiği yere getirmek üzere yola çıktıklarını dile getirdi.

Dülger, Swisotel Grand Efes'te yaptığı toplantıda başkan adayı olmasının gerekçelerini açıkladı ve gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Altay'da 8 Hazirandaki kongrenin 1,5 ay öncesinden adaylığını açıkladığına dikkat çeken ve projelerinin hazır olduğunu dile getiren Dülger'in açıklamalarından öne çıkan bölümleri şöyle:

"Altay'ın 20 milyon lira civarında borcu var, kısa ve uzun vadeli planlarla bu borcu eriteceğimize inanıyoruz. Bu kulüp hepimizin. Bundan sonra da öyle olacak. Altay, sadece ve sadece Altaylılarındır. İşte bu, bizim felsefemiz ve yol göstericimiz olacak. Şirketleşmeye tamamen karşı değilim. Süper Lig'e çıkılması halinde en az yüzde 51 dernekte olacak şekilde bir model hayata geçirilebilir.

-TURGUT UÇAR GELECEK-

Altay'ın içinden gelen bizi çeşitli kademelerde başarıyla temsil eden Turgut Uçar şubat ayından bu yana önümüzdeki sezonun kadro planlamasını yapıyor. Ekibin başında o olacak. Ahmet Taşpınar 25 yıl bu kulübe hizmet etmiş çok sevdiğim saygı duyduğum bir isim. Beni destekleyeceğini biliyorum. Kemal Zorlu da, Nafiz Zorlu da inanıyorum ki beni destekleyecek. Mahmut Özgener ile görüşeceğim.

Altay camiası kavgalardan yoruldu ve bıktı. Camiadaki umutsuzluğun en büyük sebebi bu. Bu kavgalar dedikoduları da getiriyor. Benden hiçbir Altaylı hakkında hakaret duymayacaksınız. Her Altaylıya eşit mesafede olacağım. Artık Altay'ın buna ihtiyacı var.

Altay olarak son dönemde idari, mali, sportif, tesisleşme ve altyapı konularında geri gittik. Kavgalar, dedikodular ve mahkemeler camiayı yıprattı. Altaylılara yeniden umut olmak adına adayım. Geride kalan tüm tartışmalar ve kavgaların üzerine sünger çekiyoruz. Kimsenin kişisel çekişmelerini Altay'ın üzerinde tutmadığı, güzel günlere doğru yürümek istiyoruz.

Bu yolu, armasını onuru olarak görenlerle birlikte omuz omuza yürüyeceğiz. Bu markanın hak ettiği değere ulaşması adına üyelik yapısını gözden geçirip daha katılımcı ve etkin yapıya ulaşmasını sağlayacağız. Hiçbir kurum ve kuruluşun bu büyük markayı yok saymasını göz ardı etmesini kabullenmeyeceğiz. 3 yıllık kurumsal bir planlama ile işbaşına geleceğiz."