Lucescu İddiası Gerçek Oluyor

Galatasaray'da yönetim kurulu Roberto Mancini ile ayrılığın söz konusu olmadığını resmi olarak açıklasa da gelişmeler farklı yönde. Sarı kırmızılıların eski hocası Rumen Mircea Lucescu sürpriz bir şekilde İstanbul'a geldi...

Rumen hocanın bu sessiz sedasız ziyareti akılları karıştırdı. Önceki gece saat 01.00 sularında Bükreş'ten İstanbul'a gelen Rumen teknik adama Atatürk Havalimanı çalışanları büyük ilgi gösterdi. Lucescu'nun bir çalışanın "Galatasaray için mi geldiniz?" sorusuna gülümseyerek karşılık vermesi dikkat çekti.

İnternet sitesinden "Mancini ile devam edeceğiz" açıklaması yapmasına rağmen İtalyan hoca ile yola devam etmeyi kesinlikle düşünmeyen Galatasaray yönetiminin Lucescu ile gizli bir zirve gerçekleştirmesi bekleniyor.

Bir başka iddiaya göre ise Başkan Ünal Aysal'ın Luce'yi ikna etmesi için ricada bulunduğu eski yönetici Abdurrahim Albayrak, Rumen teknik adamla bir araya gelecek. Ukrayna basını da tecrübeli hocanın ülkedeki sorunlar nedeniyle Shakhtar kariyerini sonlardırmak istediğini yazmıştı.

Sarı- Kırmızılı yönetimin Luce'yi ikna etmekte zorlanmayacağı belirtiliyor. Fakat Rumen hocanın Ukrayna kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi olması sıkıntı yaratıyor. Mırcea Lucescu'nun sürpriz İstanbul ziyaretine eşi Nelly de eşlik etti...

Gazetecilere gözükmek istemeyen Rumen teknik adamın sürekli etrafını kolaçan etmesi dikkat çekti.

Takvim