Marmaris'ta Yonca Evcimik Rüzgarı

Marmaris'te, 'Areena Club' isimli diskoda düzenlenen 'Nostalji Partileri'nin ikincisinde sahne alan pop müziğin sevilen sesi Yonca Evcimik, hayranlarına unutulmaz saatler yaşattı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 4 bin 500 kişi kapasiteli açık hava diskosu 'Areena Club'ta, yaz boyunca düzenleneceği belirtilen 'Nostalji Partileri'nin ikincisinde, pop müziğinin sevilen sesi Yonca Evcimik sahneye çıktı. Konserden önce 1 saat boyunca 1990'lı yıllarının hareketli pop parçaları çalındı,

DJ ve dansçı kızlar Evcimik hayranlarını konsere hazırladı. 'Bandıra Bandıra Ye Beni' isimli şarkısıyla sahneye gelen Evcimik, 'Abone', 'Kendine Gel', 'Çılgın Bediş' ve 'Haydi Durma Dans Et' gibi sevilen şarkılarını da seslendirdi.

Kadın hayranlarını sahneye çağıran Evcimik, birlikte dans etti. Her şarkı sonunda Evcimik, selfie çılgınlığına katıldı. Bazı hayranların ellerinde 'Seni seviyoruz Yonca' ve 'Çılgın Bedişim' yazılı pankartlar tuttuğu görüldü. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Evcimik, 3 bin hayranına 90 yılları hatırlattı.

YENİ ALBÜMÜNÜN MÜJDESİNİ VERDİ

Konser sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Yonca Evcimik, hayranlarına on gün sonra piyasaya çıkacak albümünün müjdesini verdi. Evcimik, "Uzun zamandır ilk defa geldiğim Marmaris, çok gelişmiş ve gelişmişliğinin verdiği doku bozulmayarak güzelleşmiş. Böyle güzel bir şehirden ilk defa yeni albümünü çıkacağı müjdesini vermek istiyorum. Çıkacak olan albümün yeni sürpriz sanatçıların eserleri mevcut. Şu anda albüm ismi vermeyeceğim, on gün içinde ajansım tarafından kamuoyuna duyurulacaktır" dedi. 1990'lı yılların parçalarının bugün bile hala büyük coşku ile dinleniyorsa bunun başarı olduğunu söyleyen Evcimik, "Bugünün müzikleriyle kıyasladığımızda 90'lı yılların şarkıları hala dillerde ve böyle partiler düzenleniyor. İnsanlarımız o yılların güzelliklerini fazlasıyla tekrar tekrar yaşamak istiyor. Benim için yaşam sadece şarkı söyleyip dans etmek değildi. Müziğe ara vererek hayvan hakları ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında faaliyetlerim oldu. Çok uzun aradan sonra albüm yapıyorum ve buna yeniden dönüş diyorum" dedi.