Rus Kadın Turist Sınır Dışı Edildi

Marmaris'te, taşkınlık yaptığıi ddiasıyla Rus turist 32 yaşındaki İrina sınır dışı edildi.

İlçeye tatile gelen ve bir otele yerleştirilen Rus vatandaşı İrina Burak, dün saat 18.00 sıralarında restoranda, kapalı alanda sigara içmeye başladı. Otel görevlilerinin uyarılarına rağmen sigarasını söndürmeyip tartışan İrina Burak, iddiaya göre kendisini uyaran diğer turistlerle de kavga etti.

İhbar üzerine otele polis ekipleri geldi. Polis memurlarına da direnen, tekme atıp küfrettiği belirtilen İrina Burak, kelepçe takılarak etkisiz hale getirildi.

Ekip otosuyla Çarşı Polis Merkezi'ne getirilen Rus turist, kendisine iyi davranılmadığını öne sürüp 3 otel görevlisinden şikayetçi oldu. Görevliler de kendisinden şikayetçi oldu.

POLİSLER HIRKA ALIP HEDİYE ETTİ

Süs eşyaları satarak geçimini sağladığı belirtilen İrina Burak'ın 100 Euro ile tatile geldiği öğrenildi. Üşüdüğünü söyleyen İrina Burak'a polis memurları 40 TL değerinde hırka alarak hediye etti.

Bunun üzerine İrina Burak'ın polis memurlarından küfrettiği için özür dilediği belirtildi. Sınır dışı işlemleri tamamlanan İrina Burak, karayoluyla Dalaman'a, oradan da uçakla ülkesine gönderildi. Tur ile geçen 27 Nisan'da da ilçeye gelen İrina Burak'ın, yine sigara içme yüzünden 2 kez otelinin değiştirildiği kaydedildi. Otellerdeki güvenlik kamerası görüntülerinin de incelemeye aldığını belirtildi.