"Messi Manchester City'e" İddiası Güçleniyor

İngiltere Premier Ligi'nde 1 maç eksiği ile Liverpool'un 1 puan gerisinde olan Manchester City, şampiyonluk için önemli bir avantaj yakaladı.

Manchester City, şampiyonluğu kovalarken, bir yandan da gelecek sezon için kolları sıvamış durumda. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Manchester City'nin transfer listesinin en başında Dünya Yıldızı Lionel Messi bulunuyor.

DUDAK UÇUKLATAN RAKAMLAR

Yeni sezonda Messi'yi renklerine bağlamayı planlayan Manchester City, yıldız oyuncu için Dünya'da görülmemiş rekor bir bütçe ayırdı.

99 milyon Euro ile Bale transferini gerçekleştiren Real Madrid'in elinde bulunan rekor, Manchester City'nin yeni sezonda Messi'yi renklerine bağlaması durumunda 164 milyon Euro ile City'nin eline geçecek.

Carlos Puyol'un futbolu bırakması, Victor Valdes'in yeni sezonda Monaco forması giyecek olması ve kulübün borçları Barcelona'yı nakit arayışına soktu. Bu nedenle elindeki yıldızları satma planına koyulan Katalanlar, ilk olarak Messi'yi elden çıkarmanın peşinde. Paris St. Germain'in de peşinde olduğu yazılan Messi'nin, yeni sezonda Barcelona'dan ayrılması bekleniyor.