Fenerbahçe'den Çok Sert Küfür Açıklaması

Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi sitesinden Galatasaraylı oyuncuların Fenerbahçe'ye ettiği küfürlü tezahüratla ilgili açıklama yaptı.

Sarı-lacivertli kulübün yaptığı açıklama şu şekilde

" Kupa Finali dönüşü, Galatasaray Futbol Takımı ve kafilesini taşıyan uçakta, Galatasaraylı futbolcular tarafından gerçekleştirilen, Kulübümüze yönelik küfür ve hakaretler içeren iğrenç, seviyesiz görüntüler; tarafımızca ibretle takip edilmiştir. Sahip oldukları Fransız Kültürü ve Mekteb-i Sultani terbiyesi ile övünen ve Fenerbahçe'ye karşı organize bir şekilde büyüttükleri nefretlerini, her fırsatta 'münferit bir olay' açıklaması ile geçiştirmeye kalkan Galatasaray Yönetimi'nden, bu konu ile ilgili 24 saat içerisinde bir açıklama bekliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak tavrımız nettir: Bu eyleme karışan, engellemeyen ve bu ortamı hazırlayanların, yöneticilik, futbolculuk ve spor hayatları sonlandırılana kadar bu olayın takipçisi olacağız. Üç-beş zavallı ahlaksızın, Fenerbahçe'nin büyüklüğü karşısında hiçbir önemi olmasa da duruşu ve tarzının değişkenliği konusunda ün salmış Galatasaray Yönetiminin, bu görüntüde yer alan ve 'isimleri bizde mevcut olan yöneticileri ve futbolcularını', 24 saat içinde kamuoyuna açıklaması ve gereğini yapmasını; Aksi taktirde kulübümüzün bu konuda hukuki çerçevede çok sert tedbir ve yaptırımlarda bulunacağını, kamuoyuna deklare ederiz."