Sürücülere Uşak tarhanası ikramı

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında yol kontrolleri yapan trafik ekipleri, sürücüleri bu kez ceza kesmek için değil, Uşak tarhanası ikram etmek için durdurdu.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Bölge Trafik Amirliği ekipleri Ankara yolu üzerinde bugün sabah saatlerinde radar uygulaması yaptı. Ekipler uygulamada Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası nedeniyle sürücülere bu kez sürpriz yaptı. Durdurdukları araçların sürücülerine emniyet kemeri kullanımın önemini anlatıp hız kurallarına riayet etmelerini istedikten sonra Uşak tarhanası ikram etti. Yaklaşık üç saat süren uygulama kapsamında ekipler sürücü ve araçlardaki yolculara bin 200 bardak Uşak tarhanası ikram etti.

Uygulamada ayrıca trafik polisleri sürücülere güneşlik hediye etti. Uygulamadan memnuniyet duyan bazı sürücüler ise ilk kez böyle bir durumla karşılaştıklarını ifade ederek “Daha önce şeker ve çikolata gibi ikramlarla karşılaşmıştık. Ancak ilk kez tarhana ikramı ile karşılaştık. Trafik polisleri bizi durdurduğunda hemen evraklarımızı hazırlıyoruz. Ama bu kez evrak istemediklerini söyleyip tarhana ikram ettiler” dedi.