İzmir Üniversitesinde Athena Şenliği

İzmir Üniversitesi öğrencileri bahar şenliklerinde yılın bütün yorgunluğunu eğlenerek attı. Sensiz Ölümdür Aşk kitabı yazarlarını imza gününde ağırlayan öğrenciler, sportif turnuvalar ve yarışmalarla Ege Park Balçova’da tam bir şenlik havası estirdi.

İzmir Üniversitesi bahar şenliğinin kapanışını gerçekleştiren Athena ise şarkıları ile İzmir’e yazı getirdi. Holigan, Skalonga, Öpücük, Serseri Mayın gibi sevilen şarkılarınıİzmir Üniversitesi öğrencileri ve İzmirlilerin dinlemeye doyamadıkları Athena, yoğun istek üzerine Arsız Gönül, Dilek Taşı, Ben Böyleyim’i birdaha söylemek üzere sahneye yeniden çıktı.

Konser sonunda Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş teşekkür plaketini grup adına solist Gökhan’a takdim etti. İzmir Üniversitesi bahar şenliği bu yıl, geliri Ulusal Down Sendromu Derneği’ne bağışlanacak olan Sensiz Ölümdür Aşk kitabı yazarları Gökmen Küçüktaşdemir, Güneş Saraçoğlu, Hakan Asılkefeli, Didem Baydar, Emre Akdemir ve Ece Tüzün’ün imza günü ile başladı.

Aynı zamanda yazarlar arasında bulunan ve kitabın ismi ile piyasaya bir albüm çıkaracak olan sanatçı Hakan Asılkefeli de öğrencilere kısa bir konser verdi. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Ege Üniversitesi müzik ve dans grupları da şenliklere konuk olurken İzmir Üniversitesi müzik ve dans grupları ile şenliklerin değişmez müzik grubu Kör Nokta yine sevilen şarkıları ile öğrencilere keyifli saatler yaşattı.

Yabancı Dillek Yüksekokulu’nda eğitim verilen diller için kurulan ülke stantlarında farklı lezzetleri tadan öğrenciler, canlı langırtta ter attı.