Sevgilisiyle Tartışan Barmen Kendini Astı

Bodrum'da 23 yaşındaki genç, sevgilisiyle tartışmasının ardından kaldığı odada kendini ranzaya çarşafla atı.

Ortakent Yahşi Mahallesi'ndeki otelde barmenlik yapan Tolga Koca, 3 yıldır birlikte olduğu Aydın'da oturan sevgilisi ile dün akşam telefonda tartıştı. Ardından arkadaşlarını arayan Koca, "Beni unutmayın, sizi seviyorum. Sevilmedim, her şey yalanmış" diyerek telefonu kapadı.

Bu sabah işine gitmeyen, aramalara rağmen telefonunu da açmayan Koca'nın, otel personelinin kaldığı başka bir binadaki odasına giden arkadaşları, ranzaya asılı cansız bedeniyle karşılaştı. İhbar üzerine otele gelen jandarmanın yaptığı incelemenin ardından Koca'nın cesedi otopsi için Muğla Adi Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ölüm haberini alan arkadaşları ve yakınları büyük üzüntü yaşadı. Otopsi sonrası Koca'nın cenazenin ailesine teslim edileceği, Aydın'ın Efeler İlçesi'nde son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi. İntiharından kısa bir süre önce Koca'nın sosyal paylaşım sitesi facebooktaki hesabından 'Bir gün şişeler yüzünden ölürsem; beni değil şişeleri tutun, dökülmesin! En çok ne zaman canım yanıyor biliyor musun? Gerçekten sevilmediğimi düşündüğüm zaman' yazdığı görüldü.

Otelin Başaşçısı Süleyman Duman, "Çok sessiz sakin bir arkadaşımızdı, işinde çok başarılıydı. Bir süredir kız arkadaşı ile sorun yaşadığını ve dün akşam tartıştığını biliyorduk. Ama canına kıyacağı hiç aklımıza gelmedi. Büyük şok yaşıyoruz. Yaşam dolu kick boks sporu yapan bir gencimizdi. Ünlü futbol yıldızına benzerliği nedeni ile arkadaşları onu hep 'Ronaldo Tolga' diye çağırırdı. Turistlerin de sevgilisi olmayı başarmıştı" dedi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.