Soma'ya Ücretsiz Spor Okulu

Altınordu, Soma’daki maden faciasında yaşamlarını yitiren 301 şehidimizin çocuklarına ücretsiz spor okulları açacak. 1 Haziran-15 Eylül arasında Soma ve çevresinde yapılacak kurslarda erkek çocuklar açık sahada futbol, kız çocukları ise salonda basketbol ve voleybol eğitimi alacaklar.

Kursa katılan tüm çocuklara spor ayakkabısı, eşofman, tişört, şort, çorap, şapka, ter atleti ve havlu dağıtılacak. Ayrıca her günün sonunda makarna ve üzüm hoşafı verilerek, çocukların beslenmelerine destek olunacak.

“Zor günlerde birbirimize destek olmak, toplum olmanın en önemli değeri” diyen Başkan Seyit Mehmet Özkan, “Çocuklarımıza ve genç nüfusumuza sporu sevdirip onların sportmen bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak misyonu doğrultusunda acıya bir nebze olsun ortak olmak istedik” dedi.

Kurs organizasyonuyla ilgili olarak yönetim kurulu üyesi Barış Orhunbilge, Bölge Futbol Okulları Direktörü Mahmut Gözüaçık, Merkez Futbol Okulu Direktörü İsmail Sütçü, Sportif Organizasyon Yöneticisi Gökhan Göktürk ve Sosyal Organizasyonlar Yöneticisi Elif Savut görevlendirildi.