Göztepe Satılıyor İddiasına İsyan!

Altınbaş Grubu'nun Göztepe'yi satmak için görüşmelere başladığı yolundaki haberler, Hatayspor'la yarın oynanacak play off yarı final karşılaşması öncesi Başkan Hüseyin Altınbaş'ı küplere bindirdi.

"Göztepe'yi satın alacak para daha basılmadı" diyen Başkan Altınbaş, haberde adı geçen kişileri ucuz reklam peşinde koşmakla suçladı.

Hüseyin Altınbaş, "Uzun süredir ortalıkta dolaşan dedikoduya, bu insanların reklam yapmasına katkıda bulunmamak için cevap vermedim. Kulübün tüm hakları başkan olarak bende. Bireysel olarak kimseyle böyle bir görüşmem olmadı. Böyle bir ihtimal gündeme bile gelmedi. 1'inci Lig yolunda ilerleyen takımımızı kimse yıpratamaz" şeklinde konuştu.

HEDEF ÖNCE FİNAL

Kartalspor'u saf dışı bırakan Göztepe, yarı finalin ilk ayağında yarın deplasmanda Hatayspor'la kozlarını paylaşacak. Hatay Atatürk Stadı'nda saat 17.30'da başlayacak ve Mustafa İlker Coşkun'un yöneteceği zorlu doksan dakikanın rövanşı, 27 Mayıs Salı günü İzmir'de oynanacak.

Turu geçecek takım, 31 Mayıs'ta tarafsız sahadaki finalde Kırmızı Grup'ta Ankaragücü-Alanyaspor eşleşmesinin galibiyle 1'inci Lig vizesi için karşılaşacak. Hatay'a tam kadro giden Göztepe, teknik direktör Suat Kaya yönetiminde ligde 7, play off'ta 2 olmak üzere üst üste 9 maç kazandı.

Çeyrek finalde Yeni Malatyaspor'u eleyen Hatayspor, Beyaz Grup'ta ligi uzun süre lider götürdükten sonra sezonu üçüncü bitirerek play off'a kaldı. İki takımın normal sezonda İzmir'de oynadığı maç golsüz biterken, Hatay'daki randevuyu 3-2 Göztepe kazandı.

"İlk sınav çok önemli" diyen Suat Kaya, "İzmir'e avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.