Altay'da Dülger'in Listesinde Bir Profesör

Altay'da 9. Haziran’da yapılacak genel kurul öncesinde başkan adaylığını açıklayan ve yönetim kurulu oluşturma çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Murat Bora Dülger’in listesine aldığı 3. İsim Prof. Dr. Ahmet Çoker oldu.

2012 yılı Haziran ayında yapılan genel kurul öncesinde Altay 1914 Çalıştayı’nın adayı olarak ismi başkanlık için geçen Çoker, Dülger’in aday yönetim kurulu listesindeki yerini aldı. Çoker, böylelikle Mehmet Deniz Şimşek ve Gürhan Özbelge’nin ardından listedeki 3. isim oldu. Başkan adaylığını Nisan ayı sonunda açıklayan Dülger, listesine kesin şeklini önümüzdeki hafta içerisinde verecek.

DANIŞMA KURULU OLUŞUYOR

Altay Futbol Akademisi’ni örnek bir yapıya kavuşturabilmek amacıyla çalışmalar yapan Dülger, siyah-beyazlı kulübün unutulmaz isimlerinden oluşan bir danışma kurulu kurulması için düğmeye bastı. Ayfer Elmastaşoğlu, Tanzer Sencer, Can Barhan, Feridun Öztürk, Kazım Yıldız, Cemal Karafırtınalar, Mustafa Kaplakaslan ve Mahmut Evren’in de aralarında olacağı ve daha bir çok ünlü ismin bulunacağı kurul, tecrübeleriyle akademiye yol göstericilik yapacak.