İzmir'de Kadın Futbolcu Kaza Kurbanı

İzmir'in Balçova İlçesi'nde, beton elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü 20 yaşındaki Müge Çankaya hayatını kaybetti. Araçta bulunan iki kişi ağır yaralandı.

Bir seramik fabrikasında çalışan Müge Çankaya'nın kullandığı 35 HD 939 plakalı otomobil saat 01.00 sıralarında Levent Marina yakınında direksiyon hakimiyetinin yitirilmesi sonucu savrularak refüjdeki beton elektrik direğine çarptı.

Kazada, hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Müge Çankaya olay yerinde öldü. Araçta bulunan arkadaşları 24 yaşındaki Gökhan Gençtürk ile 31 yaşındaki Sevgi İnce ağır yaralandı.

Gençtürk, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine, İnce ise Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Her iki yaralının da sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

KADIN FUTBOL TAKIMINDA OYNADI

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nden eğlenmek için İzmir'e gelen ve dönüş yolunda kaza yapan üç arkadaştan Müge Çankaya'nın, otomobili bir ay önce ikinci el olarak satın aldığı öğrenildi.

Hayatının baharında kazada yaşımını yitiren Çankaya'nın aynı zamanda sporcu olduğu bir süre Trabzon İdmanocağıspor kadın futbol takımında oynadığı belirtildi. Acı haber, Çankaya'nın Turgutlu'daki ailesi, iş arkadaşları ve spor camiasını yasa boğudu. Otomobil sürücüsünün alkolsüz olduğu belirlenirken, polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.