Balıkesirspor Beşiktaş'ın Yıldızının Peşinde

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor'un, Beşiktaşlı Muhammet Demirci'yi transfer etmek için düğmeye bastığı iddia edildi. Kırmızı beyazlıların, Beşiktaş'ın tecrübe kazanması için kiralık vermeyi düşündüğü genç futbolcu için girişim başlattığı, anlaşma sağlanması halinde Muhammet'in yeni sezonda Balıkesirspor forması giyeceği öğrenildi.

7 yaşından bu yana Beşiktaş'ta oynayan ve çeşitle yaş gruplarında 30 kez milli olan Muhammet Demirci, geçen sezon Beşiktaş formasıyla Süper Ligde 9, Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 1'er maçta görev yapmıştı.

Bu arada teknik direktör İsmail Ertekin'le sözleşme imzalayan yönetim transfer çalışmalarına hız vermeye hazırlanırken Başkan Tuna Aktürk, Manisaspor'un kaleci Volkan Babacan ve ön libero Eray Ataseven'le ilgili tekliflerini reddettiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

İki futbolcuyla da ilgilendiklerini doğrulayan Aktürk, "Biz teklifimizi yaptık, yanıt bekliyoruz. Manisaspor'un kongre sürecinde olması, işi biraz geciktirebilir. Süper Lig futbolcusu olmak isteyenlere, belirlediğimiz şartlarda kapımız açık. Bir iki gün içinde transferde önemli gelişmeler olacağını söyleyebilirim" dedi.