Altay'da 2 Milyon Liralık Bağış Taahhüdü

Altay’da tüm gözler 9 Haziran’da yapılacak genel kurula çevrilirken Başkan Adayı Murat Bora Dülger, yönetim kurulunun kulübe aktaracağı 2 milyon TL’lik kaynağın bağışlanacağını açıkladı.

7 milyon TL’lik bütçenin 2 milyon TL’sini yönetimin finanse edeceğini hatırlatan Dülger, “Bu miktarın ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım tarafından bağışlanması yönünde ilke kararı aldık” dedi. Dülger, konuyla ilgili imzalayacakları taahhütnameyi genel kurul günü kongre divanına sunacaklarını da vurgulayarak, “Altay tarihinin en şeffaf yönetimlerinden biri olacağız. Taahhütname de sanırım kulübümüzün tarihinde ilk kez gerçekleşmiş bir adım olacak. Belki de böyle davranarak, aslında her yönetimin yapması gereken bir geleneği başlatmış oluruz” diye konuştu.

ÜÇ İSİM DAHA NETLEŞTİ

Genel kurul öncesi liste çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan Dülger; Gürhan Özbelge, Mehmet Deniz Şimşek ve Prof.Dr. Ahmet Çoker’in ardından Altay’ın en eski üyelerinden Ercan Mertbilek’in yanı sıra Ercüment Atik ve Ferhat Kar’ı da listesine dahil etti. Dülger, Cuma günkü basın toplantısında aday yönetim kurulu üyesi arkadaşlarını kamuoyuyla tanıştıracak.