Bucaspor'da 2. Karafırtınalar Dönemi

Bucaspor'da Mustafa Bahadır'la yolları ayırdıktan sonra teknik direktör arayışına giren yönetim, Sait Karafırtınalar'la anlaştı. Bugün Başkan Hüsnü Kaya ile bir görüşme yapan genç teknik direktör, yeniden sarı lacivertli ekibin başına geçebileceğini söyledi.

Kaya ile yapılan konuşmada para konusunun kesinlikle ön plana çıkmadığını anlatan Karafırtınalar, "Benim için Bucaspor'un yeri her zaman ayrıdır. Beni futbol camiasına kazandıran kulübüme yeniden hizmet etmek büyük onur olacak" dedi.

Elazığspor'dan da teklif aldığı öğrenilen Sait Karafırtınalar, "Tercihim her zaman İzmir olacaktır. O nedenle Bucaspor'a sıcak bakıyorum. Bu hafta sonuna kadar iş biter" açıklamasını yaptı. Bucaspor'un Süper Lig'den düştüğü 2010-11 sezonunun son 7 haftasında dümene geçen Karafırtınalar, 2012-13 sezonunda sarı-lacivertli ekibe play off'ta yarı final oynattı. Geçen sezon 18 hafta Karşıyaka'da görev yapan genç teknik direktör, 18'inci haftada takımının Bucaspor'a 1-0 yenildiği maçtan sonra istifa etti.

TAYLAN ANTALYALI GENÇLER YOLCUSU

Bucaspor, genç orta saha oyuncu Taylan Antalyalı'yı Gençlerbirliği'ne satıyor. Futbol Şube Sorumlusu Yaşar Yaralı, dün akşam Başkent ekibinin yöneticileriyle görüştüklerini doğrulayarak, "Taylan'ı Beşiktaş ve Fenerbahçe dahil birçok kulüp istedi. Ancak bu konuda en ciddi teklifi Gençlerbirliği yaptı. Arada ufak pürüzler kaldı. Ankara ekibiyle anlaşacağımızı düşünüyorum.

Taylan, büyük bir aksilik olmazsa yeni sezonda Süper Lig'de Gençlerbiliği formasıyla boy gösterecek" dedi. Fırtına, altyapısından yetiştirdiği oyuncu için 2 milyon 200 bin TL bonservis istiyor.