Simav'da Korku Dolu Saatler!

Simav'da, 5 katlı binanın zemin ve birinci katında bulunan markette çıkan yangın ilçe sakinlerine korku dolu saatler yaşattı. Yangında 2 itfaiye eri dumandan etkilenirken, bir itfaiyeci de kolundan yaralandı. Yaklaşık 3 saatte söndürülebilen yangının diğer katlara sıçramaması vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

Cumhuriyet Caddesi 77 numaradaki 5 katlı binanın zemin ve birinci katında bulunan markette, saat 16.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İşyerinden yükselen dumanları görenler yangını, itfaiye ve polis ekiplerine sevk etti. İşyeri ile üst katlarda oturan daire sakinleri, binadan tahliye edildi. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışması 3 saatte tamamlanabildi. İşyerinde büyük çaplı maddi hasar meydana gelirken, 2 itfaiye eri dumandan, meslektaşı Gökhan Kaya da kolundan yaralandı.

Diğer katlara sıçramadan alevlerin kontrol altına alınıp söndürülmesi üzerine vatandaşlar rahat bir nefes aldı. İtfaiye erleri olay yerine çağrılan ambulansta ayakta tedavi edildi. Yangının çıkış nedeninin araştırılırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.