Göztepe'nin olmak ya da olmamak maçı

Göztepe ligin 34'ncü, yani son haftasında bütün sezona bedel nitelikte maça çıkıyor bugün. Sezon başında Süper Lig'e çıkmak hedefiyle kadro oluşturan sarı kırmızılıların bugün tek hedefi Tavşanlı Linyitspor'a yenilmeden maçı tamamlayıp, PTT 1. Lig'de kalışını ilan edebilmek.

Atatürk Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak maçta taraflar kendi göbeklerini kesecek. Başka statlardan gelecek sonuçlar beklenmeyecek. Kazanan ligde kalacak, kaybeden mendil sallayacak. Beraberlik Göztepe'yi kümede bırakacak. Taraftar desteği de sarı kırmızılılardan yana.

Türkiye'de futbolun gündemi bugün şüphesiz Fenerbahçe-Gaalatasaray derbisi. Ancak Ege'de özellikle de İzmir'de gözler Halkapınar'da olacak. Göztepe için de Tavşanlı Linyitspor için de tam anlamıyla ''Olmak ya da olmamak'' maçı çünkü bu...

Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Erol Tok, “Eğer oyuncularımız isterlerse ve bir aksilik olmazsa Göztepe’yi geçeriz. Bu kadar emeğimiz boşa gitmeden ligi en iyi şekilde sonlandırmak istiyoruz” görüşünü ifade etmişti.

Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç da beraberlik yetse de sahaya galibiyet için çıkacaklarını dile getirmişti.
Müsabakanın hakemi Fırat Aydınus.

Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Erol Tok, “Eğer oyuncularımız isterlerse ve bir aksilik olmazsa Göztepe’yi geçeriz. Bu kadar emeğimiz boşa gitmeden ligi en iyi şekilde sonlandırmak istiyoruz” görüşünü ifade etmişti.Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç da beraberlik yetse de sahaya galibiyet için çıkacaklarını dile getirmişti.

Müsabakanın hakemi Fırat Aydınus.