Fethiye'de Plaj Voleybolu Heyecanı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen 'Nestea Pro Beach Tour'un ilk ayağında erkeklerde Murat Giginoğlu- Selçuk Şekerci takımı, kadınlarda ise Burcu Atasoy- Fatma Yıldırım çifti şampiyon oldu.

Fethiye Belediyesi ile Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği tarafından düzenlenen 'Nestea Pro Beach Tour', final karşılaşmalarıyla tamamlandı. Turnuvada, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen 48 sporcudan oluşan 24 takım şampiyonluk için mücadele etti. Çalış Plaj Voleybolu Tesisleri'nde 3 gün devam eden turnuva, zorlu karşılaşmalara sahne oldu. Müsabakaları yerli ve yabancı turistler de ilgiyle izledi.

KADINLAR FİNALİ

Turnuvanın kadınlar finalinde, milli sporcular Burcu Atasoy- Fatma Yıldırım çifti ile Bahanur Şahin- Selin Yurtsever çifti karşılaştı. Seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği maçta 2 seti de kazanan Burcu Atasoy- Fatma Yıldırım çifti, şampiyon oldu. Turnuvada Meliha İsmailoğlu- Esra Betül çifti de 3'üncülüğü elde etti.

ERKEKLER FİNALİ

Erkeklerde ise final maçı milli sporcular Murat Giginoğlu- Selçuk Şekerci ikilisi ile Murat- Hakan Göğtepe kardeşler arasında oynandı. Büyük çekişmeye sahne olan maçı kazanan Giginoğlu- Şekerci ikilisi, turnuvayı şampiyon tamamladı. İsmail Dericioğlu- Eren Uğur ikilisi de 3'üncü oldu.

Final karşılaşmalarının ardından dereceye giren sporculara madalya ve kupaları verildi. Şampiyonluğa uzanan sporcular Burcu Atasoy- Fatma Yıldırım ile Murat Giginoğlu- Selçuk Şekerci takımı aynı zamanda 15 bin liralık ödülü paylaştı. Kadınlarda Burcu Atasoy erkeklerde ise Murat Giginoğlu Fethiye etabının en değerli oyuncuları seçildi.