Finlandiya'nın en güzel 10 kızı Türkiye'de

Finlandiya güzelinin seçileceği 'Miss Finland 2013' yarışmasının 10 finalisti, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde kampa girdi. Finlandiya'da 5 Mayıs'ta düzenlenecek 'Miss Finland 2013' yarışmasının 10 finalisti 5 günlük kamp için Alanya'ya geldi. White Gold Hotel'de kampa giren güzeller, 'hoşgeldin' kokteylinin ardından kameraların karşısına geçti. Ellerinde şampanya kadehleriyle tarihi Alanya Kalesi manzarasında poz veren finalistler, güzellikleriyle göze çarptı. Otelin terasında güneşlenen yabancı turistler de güzellerin fotoğrafını çekti.

ÖNEMLİ TANITIM FIRSATI

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Cimrin, organizasyonun Alanya için önemli bir tanıtım fırsatı olduğunu söyledi. Finlandiyalı güzellerin hazırlık kampının Detur ve ALTAV işbirliğinde gerçekleştirileceğini belirten Cimrin, "Güzeller güçlü bir basın desteğiyle buradalar. Çeşitli aktivitelerle onları en güzel şekilde ağırlayacağız" dedi.

İLK KEZ 10 FİNALİSTLE GELDİLER

Alanya'ya 4 yıldır Finlandiya'nın ilk 3 finalistini getirdiklerini dile getiren Detur Alanya Bölge Müdürü Terhi Alanya ise "Hayalimiz ilk 10 finalisti buraya getirmekti. Bu yıl bunu başardık. Alanya'nın nasıl bir yer olduğunu Finlandiya'ya göstereceğiz" diye konuştu. Miss Finland Organizasyon Yapımcısı Sunneva Kantola da Alanya'ya daha önce ilk 3 yarışmacının geldiğini, ancak bu yıl organizasyonu biraz daha genişleterek 10 finalisti getirdiklerini kaydetti.