Bucaspor'da Aday Enflasyonu

Teknik direktör arayışını sürdüren Bucaspor yönetimi, Sait Karafırtınalar, Yüksel Yeşilova, Yılmaz Özlem, Mustafa Bahadır ve Ümit Turmuş'un ardından Arif Erdem ve Ümit Davala'yı da listesine ekledi.

Başkan Hüsnü Kaya, pazartesi günü Arif Erdem ve Ümit Davala ile görüşeceklerini söyledi. Bu isimler dışında ekstra bir durum yaşanmazsa başka adaylarının olmadığını belirten Başkan Kaya, "Şu anda gündemimizde 7 teknik direktör var. Bunların dışında kimseyle görüşme yapmayı planlamıyoruz" dedi.

Anlaşacakları teknik direktörün kesinlikle gençlere şans vermesi gerektiğini ifade eden Başkan Kaya, "Bucaspor teknik direktöre göre sistem kurmayacak, çalıştırıcımız bizim sistemimize uyacak" yorumunu yaptı. Arif Erdem, 2006-11 arasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Abdullah Avcı'nın yardımcılığını üstlenirken 2011-12 sezonunda Avcı'nın A Milli Takım'ın başına getirilmesinden sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü oldu. Ümit Davala ise 2008-2009'da Galatasaray'da Michael Skibbe ve 2011-2013 yıllarında Fatih Terim'in yardımıcılığını yaptı.

BUCASPOR'LA AYDINSPOR 1923 KARDEŞ OLDU

Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Şahin Kaya, Bucaspor Başkanı Hüsnü Kaya'yı ziyaret etti. Siyah beyazlıların İkinci Başkanı Suha Bayırlı, Basın Sözcüsü Yüksel Macaroğlu ve sportif direktör Mesut Toros'un da katıldığı toplantıda konuşan Şahin Kaya, Ege ekiplerinin İstanbul takımlarına göre Futbol Federasyonu'nun gözünde arka planda kaldığını dile getirdi.

Ege takımlarının el ele vermesi durumunda Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu karşısında daha fazla söz sahibi olacağına değinen Kaya, Bucaspor'u da kardeş kulüp ilan ettikleri açıkladı. Hüsnü Kaya ise ziyaretten memnun kaldığını belirterek, "Efe kendine yakışanı yaptı. Gerçek efelik budur" dedi.

Şahin Kaya'nın adı bir dönem Bucaspor başkan adaylığı için geçmişti.

DHA-Spor - Türkiye-İzmir - Onur ATIŞ