Altınordu Kaptanıyla Devam Edecek

Altınordu, tecrübeli kaptanı Murat Cömert’in sözleşmesini 2015-2016 sezonu sonuna kadar uzattı. ALTINORDU, üst üste kazanılan iki şampiyonlukta kaptanlık pazu bandını takan Murat Cömert’in 2015 Mayıs’ında bitecek sözleşmesini bir yıl daha uzattı.

Kırmızı-lacivertli formayla 2010-2011, 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarında üç kez şampiyonluk kupası kaldıran tecrübeli kaptan, böylelikle son dönemde en uzun süre Altınordu’da görev yapmış isim olacak.

Altınordu’da çok mutlu olduğunu söyleyen Murat Cömert, “Dört sezondur üst üste görev yaptığım bir ailede bulunmaktan gurur duyuyorum. Özellikle son iki sezonda istikrarlı bir çizgiyle önemli bir çıkış yakaladık ve PTT 1. Ligi’ne kadar yükseldik. Burada da iddialıyız. Çünkü bizim felsefemiz, iyinin sonu yok üzerine kurulu. Daha iyisini yapabilecek güce hep sahibimiz. Bunun formülü de karşılıklı güven, sevgi, saygı ve arkadaşlıktan geliyor. Ben takımın ağabeyi pozisyonundayım. Takımdaki arkadaşlarıma her zaman destek olmaya çalıştım. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğim. Genç arkadaşlara rol model olabilmek çok önemli" dedi.