Manisaspor'da İlk Aday Mergen

Manisaspor'da 18 Haziran'daki kongre öncesi aday adayı çokluğu yaşanırken başkan adaylığını resmi olarak ilk açıklayan isim Abdullah Mergen oldu.

Abdullah Mergen, yaptığı açıklamada hedeflerinin borçsuz bir kulüp olduğunu söyledi. Adaylığını açıklamadan önce kulübün içinde bulunduğu durum ve kurtuluş yollarını başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere siyasiler, sivil toplum örgütleri ve kanaat önderleriyle masaya yatırdığını belirten Mergen, "Çalışmalarım neticesinde arkadaşlarımla birlikte göreve talip oldum" dedi.

Orta ve uzun vadeli planları olduğunu dile getiren Mergen, "Kulübü 2 yıl içinde dengeli bir ekonomik yapıya ulaştırmak, ardından borçsuz hale getirmek istiyoruz. Tüzüğü günümüz şartlarına uygun değiştireceğiz. Kurumsallaşacağız. Herkesin beklentisi olan Süper Lig için kentle el birliğiyle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Manisaspor'da kongre öncesi Ertuğrul Aytaç, Hüsnü Arslan, Mevlüt Aktan, Özcan Becerik, Ferit Giritligil ve Altan Çakıcı'nın aday olabileceği belirtiliyor.

DHA-Spor - Türkiye-Manisa - İlker KILIÇARSLAN