Altınordu'da İmzalar Peş Peşe

Transferde imzaları arka arkaya attıran Altınordu, Nazilli Belediyespon’un stoperi Yusuf Abdioğlu’nu da 3 yıllığına renklerine bağladı.

Lüleburgaz’da profesyonel olan, daha sonra Ofspor ve Nazilli Belediyespor formalarını giyen 25 yaşındaki savunma oyuncusu, iki sezonda 79 lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçında görev yaparak istikrarlı bir grafik çizdi. Futbol kariyerinde 2. Lig’de 85, 3. Lig’de ise 36 kez sahaya çıkan tecrübeli futbolcu, 7 kez de Türkiye Kupası sınavı verdi.

Altınordu'ya geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Yusuf Abdioğlu, “Burası organizasyonu, tesisleri ve hedefleriyle her futbolcunun forma giymek istediği bir kulüp. Altınordu, yaşı kaç olursa olsun her oyuncuya kendini geliştirebileceği fırsatı yaratıyor. Bu da önünde daha uzun bir kariyer olan bizler için önemli bir fırsat” dedi.

Futbol Direktörü Murat Dizdar ise Yusuf’un oyun felsefesine ve takım yapısına uygun bir isim olduğunun altını çizerek, “Geçen sezon bizimle oynanan 2 maç haricinde bir kaç karşılaşmada daha Yusuf'u izledik ve kararımızı buna göre verdik. Tüm futbolcularımıza olduğu gibi Yusuf'a da çok güveniyoruz. Takım savunmamızda önemli katkısı olacak ve güzel bir rekabet yaşanacak" diye konuştu.

Altınordu daha önce Berkay Samancı ve Koray Kaçınoğlu'nu transfer etmişti.