İzmir Basın Sitesinde 1 Kişi Kendini Vurdu

- İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde, ailevi nedenlerle psikolojik bunalıma girdiği iddia edilen 44 yaşındaki Mesut Demirkol, tabancayla intihar etti. Olay, saat 01.00 sıralarında Basın Sitesi Semti, 108/9 Sokak'taki bir evin 2'nci katında meydana geldi.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde laborant Mesut Demirkol evinde arkadaşı B.S., ile alkol almaya başladı. Arkadaşı ile sohbet eden Mesut Demirkol bir süre sonra yan odaya geçti. Mesut Demirkol'un bulunduğu odadan tabanca sesi gelmesi üzerine içeri giren B.S. arkadaşı Demirkol'u kanlar içinde buldu. B.S., durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri yaptığı incelemede Mesut Demirkol'un tabancayla başına ateş ederek intihar ettiğini belirledi. Mesut Demirkol'un cesedi yapılan inceleme ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Demirkol'un arkadaşı B.S., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Geçen yıl eşinden ayrıldığı belirtilen 2 çocuk babası Mesut Demirkol'un, psikolojik sorunları olduğu öne sürüldü. Soruşturma başlatıldı.

 DHA-Güvenlik - Türkiye-İzmir - Yusuf YAVUZ-Mehmet CANDAN