Altay'da Serkan Geldi İsmet Gitti

Altay, Ofspor'un tecrübeli sol kanat oyuncusu Serkan Silan'ı renklerine bağlarken siyah beyazlı takımla sözleşmesini fesheden İsmet ise Trabzonspor'la anlaştı. Futbola Fenerbahçe'de başlayan, İzmirspor, Türk Telekom, Marmaris Belediyespor, Selçukluspor, Balıkesirspor ve Tarsus İdmanyurdu formalarını da terleten 31 yaşındaki futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

Siyah beyazlıların Serkan'ın yanı sıra yine Ofspor'dan stoper Gökhan Caba ile ilgilendiği ve transferin bitme aşamasında olduğu kaydedildi. Yeni sezonda İkinci Lig'de üst sıralarda yer almak isteyen Altay'ın listesinde Tepecikspor'un orta saha oyuncusu Günay Şakar ve Aydınspor 1923'ten Samet Kumbaşı da bulunuyor.

İSMET TRABZONSPOR'DA

Altay'la sözleşmesini sezon bitmeden tek taraflı fesheden İsmet Gökseloğlu, Trabzonspor'la anlaştı. Siyah beyazlı yönetim, haksız fesihte bulunduğu gerekçesiyle genç futbolcuyu Futbol Federasyonu'na şikayet ederken Trabzonspor'un ileride sorun yaşamamak için Altay'a bir miktar ödeme teklif ettiği öğrenildi. Altay'ın altyapısından yetişen Ali Şaşal da Eskişehirspor'a bedelsiz gitmişti.

DHA-Spor - Türkiye-İzmir - MUSTAFA KÖPRÜLÜ