Konak İlk Sınavında

Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi ve İzmir’i temsil eden Konak Belediyespor ön eleme turundaki ilk sınavını bugün verecek.

1. Grup’ta yer alana Konak Belediyespor saat 18.00′da evsahibi Rīgas Futbola Skola ile karşı karşıya gelecek. Arkadija Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Norveçli hakem Marte Soro yönetecek.

Karşılaşma hakkında konuşan teknik direktör Hüseyin Tavur, amaçlarının şampiyonaya iyi başlamak olduğunu belirterek, “Mutlu bir şekilde de bitirmek istiyoruz. Takımımız hazır durumda.” dedi.

İzmir temsilcisinin sahaya Fatma Şahin, Berna Yeniçeri, Sibel Duman, Esra Erol, Didem Karagenç, Cansu Yağ, Yaşam Göksu, Yağmur Uraz, Raluca Sarghe, Ebru Topçu ve Dusa Cosmina onbiriyle çıkması bekleniyor.

Karşılaşmayı takip etmek isteyen futbol severler buradan canlı olarak izleyebilecekler. Ayrıca UEFA’nın resmi sitesinden de karşılaşmanın gelişmeleri takip edilebilecek.

Konak Belediyespor 1. Grup’taki ilk maçını bugün Rigas ile oynadıktan sonra 11 Ağustos Pazartesi Minsk ve 14 Ağustos Perşembe günü de Zürih ile mücadele edecek.

Kaynak: hepimizmir.com